Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Regio Gelderland

Regio Gelderland

Prijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Prachtige cafetaria gevestigd in een monumentaal pand hartje centrum, in een plaats in de omgeving van Nijmegen.
 
Perfect onderhouden zeer royaal horecapand met zeer ruime bovenwoning gelegen in het hartje van het centrum in een plaats in de directe omgeving van Nijmegen met een van oudsher zeer goede naamsbekendheid.
 
Vrij van elke formule bestaat deze zaak al...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 710 m²
Lees meer

Omschrijving

Prachtige cafetaria gevestigd in een monumentaal pand hartje centrum, in een plaats in de omgeving van Nijmegen.
 
Perfect onderhouden zeer royaal horecapand met zeer ruime bovenwoning gelegen in het hartje van het centrum in een plaats in de directe omgeving van Nijmegen met een van oudsher zeer goede naamsbekendheid.
 
Vrij van elke formule bestaat deze zaak al meer dan 47 jaar waarbij het huidige ondernemerspaar 45 jaar deze zaak bezit en geweldig hebben opgebouwd met heel hun hart en ziel. Nu is het echter tijd om het stokje over te dragen. Het geheel, inventaris en vastgoed, wordt nu aangeboden en biedt een geweldige kans voor een nieuwe ondernemer die deze zaak op de huidige wijze voort kan zetten wat een zeer solide basis is voor een mooie toekomst of zijn/haar nieuwe droomconcept kan laten uitkomen.
 
Gelegen midden in het centrum met alle grote evenementen voor de deur en met als een van de hoogtepunt de 4-daagse van Nijmegen, welke een enorme omzet en gezelligheid genereert. Het perceel bevat tevens nog voldoende eigen parkeergelegenheid wat uniek is midden in het centrum.
Voor en aan de zijkant van het pand bevindt zich een ruim terras met 40 terrasstoelen en welke tijdens evenementen nog verder is uit te breiden.
Verder maakt een separate grote bergruimte deel uit van het pand, alsmede nog een royale tuin. Het achtergelegen vrije perceel wat nu als tuin wordt gebruikt is inbegrepen bij het geheel.
In het achterste gedeelte van het bedrijf bevinden zich nog diverse ruimten waar tevens een grote koel- en vriescel, kantoor en personeelsruimte gevestigd zijn.
De zeer ruime bovenwoning heeft een woonkamer, badkamer en aparte leefkeuken, daarnaast 4 slaapkamers verdeeld over de 1e- en 2e verdieping.
 
De cafetaria bestaat uit zeer goed onderhouden hoogwaardige apparatuur waaronder veel nieuwe topmerk apparaten.
De routing is perfect te noemen met een riante keuken direct achter de cafetaria waar men zich kan uitleven op zelfgemaakte producten waar deze zaak in de regio bekend om staat. De bakwand is helemaal op maat gemaakt en voorzien van alle gemakken.
Achter de counter kan men de gasten bedienen vanaf 2 kassaeenheden welke voorzien zijn van eigen pinautomaten. Een mooie aparte ijshoek met een aparte kassa maakt het geheel compleet.
Het interieur ademt topklasse uit en is in onberispelijke staat, ruime zitplaatsen. Tijdens de laatste redelijk recente grote verbouwing zijn kosten noch moeite bespaard om naast de unieke en luxe uitstraling ook het bouwtechnische deel van het pand rigoureus aan te pakken. De komende jaren zullen er dan ook nagenoeg geen kosten zijn zowel in het interieur, de apparatuur/inventaris als bouwtechnische gedeelte. Tevens is tijdens de verbouwing alle elektra vervangen en voorzien van de nodige krachtstroompunten.
 
Oppervlakten:
cafetaria ca.        89 m2
keuken ca.           27 m2
achter ruimte ca.  125 m2
kantoor ca.           21 m2
 
Omzetindicatie: Op aanvraag
Vraagprijs vastgoed: Op aanvraag k.k.
Vraagprijs exploitatie: Op aanvraag
Huur niet van toepassing.
 
Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u zich wenden tot ons kantoor.
 
MPB makelaars vraagt u deze brochure en het aangeboden bedrijf met discretie te behandelen!
Alle correspondentie verloopt uitsluitend via ons kantoor  
Maas en Peel Bedrijfsmakelaardij, Genenberg 12, 5872 AL Broekhuizen (L)
077-3985757
 
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1908 Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 710 m² Verkoopoppervlakte 89 m² Woonoppervlakte 118 m² Perceeloppervlakte 710 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Noord-Brabant

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring