Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Regio Limburg

Regio Limburg

Huurprijs € 2.120,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Midden in het centrum van Grubbenvorst gelegen zeer goed bekend staand lunchroom
 
Aan u wordt aangeboden een zeer goed renderende lunchroom welke gelegen is midden in het centrum van een dorp wat in de wijde omgeving zeer bekend staat. Te midden van lokale winkeliers en op steenworp afstand van publiekstrekker ijssalon Clevers en de zeer druk bezochte Jan Linders is de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 215 m²
Lees meer

Omschrijving

Midden in het centrum van Grubbenvorst gelegen zeer goed bekend staand lunchroom
 
Aan u wordt aangeboden een zeer goed renderende lunchroom welke gelegen is midden in het centrum van een dorp wat in de wijde omgeving zeer bekend staat. Te midden van lokale winkeliers en op steenworp afstand van publiekstrekker ijssalon Clevers en de zeer druk bezochte Jan Linders is de locatie geweldig te noemen, centraal met zeer ruime parkeergelegenheid direct naast de deur. Ook direct aan het parkeerplein gelegen appartementencomplex zorgt voor een levendig centrum.
 
De gehele zaak beslaat ca. 215 m2. Binnen biedt het ca.75 stoelen. Op het terras staan ca.36 stoelen en d.m.v. 2 grote automatische schuifdeuren geeft ‘t een goede verbinding en routing naar het ruime terras. De open keuken geeft een hele goede interactie tussen het keukenpersoneel, de bediening en haar gasten.
Alle apparatuur is perfect onderhouden van uitsluitend topmerken binnen de horeca. Zo beschikt deze over o.a. een top piston koffiemachine  Latizz melkopschuimmachine van San Remo en 2 koffiemolens, modern kassasysteem met ipad, hete luchtoven en een professionele vaatwasser.
 
De vele vaste gasten zijn zeer gemêleerd van jong tot oud en van zakelijk tot de lokale inwoners en scholieren. Ook toeristen behoren tot de grote groep gasten. De lunchkaart is uitgebreid echter zo ingericht dat alle gerechten in een mum van tijd te bereiden zijn. Vrijdag, zaterdag en zondag is er tevens een dinerkaart waarbij de avonden veelal vol zitten. Ook de cateringactiviteiten mogen rekenen op een goed gevulde agenda.

De huidige bedrijfsvoering wordt uitgevoerd door het ondernemerspaar en diverse personeelsleden en om gezondheidsredenen wordt deze zaak met pijn in het hart aangeboden.Voor de nieuwe ondernemer(s) is dit bedrijf een prachtlocatie om over te nemen waarmee uitstekende rendementen behaald kunnen worden i.c.m. de lage huur.
Op het bedrijf rusten enkele personeelsverplichtingen, voornamelijk voor bepaalde tijd.
 
Er zijn mooie uitbreidingsmogelijkheden waarbij het naastgelegen winkelpand eenvoudig bij het geheel getrokken kan worden.

Overname vraagprijs exploitatie        € 129.000
Nader onder te verdelen verdeling inventaris en goodwill
Huur prijs                                           € 2.500,--incl. Btw en service- en marketingkosten
Omzet op aanvraag
 
Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u zich wenden tot ons kantoor, ivm. de discretie dient u rekening te houden met het tekenen van een geheimhoudingsverklaring.
 
MPB makelaars vraagt u deze brochure en het aangeboden bedrijf met uiterste discretie te behandelen!  Alle correspondentie verloopt uitsluitend via ons kantoor  dhr. Richard Deenen 06 06-21214654 of dhr. Chi Ho 06-15.3333.03
 
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.120,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1986 Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 215 m² Verkoopoppervlakte 130 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Limburg
Ter overname
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 129.000,-
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring