Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Regio Limburg

Regio Limburg

Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Cafetaria “Forest” Ysselsteyn (Noord-Limburg)

Aan een drukke doorgaande provinciale weg gelegen ruime cafetaria welke zich in de hogere omzet categorie bevindt. Diverse grote vakantieparken bevinden zich op korte afstand van het bedrijf en ook publiekstrekker Toverland ligt aan deze provinciale weg waardoor vele passanten deze locatie aandoen. Het bedrijf is in de wijde omgeving...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 268 m²
Lees meer

Omschrijving

Cafetaria “Forest” Ysselsteyn (Noord-Limburg)

Aan een drukke doorgaande provinciale weg gelegen ruime cafetaria welke zich in de hogere omzet categorie bevindt. Diverse grote vakantieparken bevinden zich op korte afstand van het bedrijf en ook publiekstrekker Toverland ligt aan deze provinciale weg waardoor vele passanten deze locatie aandoen. Het bedrijf is in de wijde omgeving bekend door de ruime openingstijden, er komen ook nog in de latere uurtjes gasten van plaatsen die op meer dan 5 km afstand liggen.

Binnen, in de tevens met speeltoestellen ingedeelde ruimte van ca. 220 m2, bevinden zich ca. 100 zitplaatsen. Op het terras van ca. 80 m2 bevinden zich ca. 50 zitplaatsen. Een ruime, gedeelde gratis parkeergelegenheid achter het pand is aanwezig.
Achter de counter is er een goede routing met 2 grote bakwanden met in totaal 16 mandjes waar u een enorme capaciteit heeft om hoge omzetten in korte baktijden weg te zetten. Alle benodigde apparatuur is aanwezig en van uiteenlopende leeftijd, welke allemaal periodiek goed wordt onderhouden. In de keuken beschikt men over veel werkruimte, daarachter is een klein kantoor gesitueerd. Verder zijn er een koel- en vriescel, kleedruimte en opslag. Een separate kleine winkelruimte, waar slijterij producten zoals wijnen, sterke dranken en likeuren verkocht worden, behoren ook tot het geheel.
De cafetaria voert momenteel het merk Kwalitaria echter per 1 mei 2019 stapt men over naar de Restaria formule.

Jaaromzet over 2017 bedroeg ruim € 500.000 excl. Btw met een zeer goed rendement.
Huurprijs onroerend goed:                    op aanvraag
Vraagprijs inventaris en goodwill:        op aanvraag

Het huren van de ruime bovenwoning met 3 slaapkamers is bespreekbaar en wordt apart verhuurd; huurprijs van de bovenwoning bedraagt € 840,-- per maand.

Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u zich wenden tot ons kantoor.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1986 Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 268 m² Verkoopoppervlakte 197 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Limburg
Ter overname
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring