Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Regio Noord-Brabant

Regio Noord-Brabant

Vraagprijs € 799.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Perfect centraal gelegen Multifunctioneel Hotel-Café-Restaurant-Zalen te Boxmeer; Sterke regiofunctie.

Aan een drukke straat direct bij alle beschikbare openbaar vervoer stations gelegen multifunctioneel hotel, café, restaurant en zalencentrum. Deze zeer levendige plaats in Oost-Brabant heeft een sterke regiofunctie en een groot industrieterrein in de directe nabijheid....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 1675 m²
Lees meer

Omschrijving

Perfect centraal gelegen Multifunctioneel Hotel-Café-Restaurant-Zalen te Boxmeer; Sterke regiofunctie.

Aan een drukke straat direct bij alle beschikbare openbaar vervoer stations gelegen multifunctioneel hotel, café, restaurant en zalencentrum. Deze zeer levendige plaats in Oost-Brabant heeft een sterke regiofunctie en een groot industrieterrein in de directe nabijheid.

Het ruime pand ligt op een groot perceel met eigen parkeergelegenheid en tuin met een gezamenlijk perceeloppervlak van ca. 19 are en 75 centiare (bijna 2000 m2). De verschillende ruimtes hebben een praktische en logische indeling met meerdere ingangen voor elk bedrijfstype. Voortzetting van dit prachtige bedrijf in de huidige vorm geniet de voorkeur met een bewezen concept en omzet. Uiteraard staat het vrij om de bedrijfsvoering aan te passen naar uw eigen concept.

De hoofdingang bevindt zich aan de voorzijde, waar tevens de ingang van het restaurant en café is gesitueerd. Voorts bevindt zich er een nachtingang voor het hotel en een separate ingang voor de zalen.
De ruime professionele centrale keuken is zo gesitueerd dat een ideale routing door het gehele bedrijf eenvoudig te bedienen is. Alle apparatuur voldoen aan alle hedendaagse eisen. Alle inventaris is in eigendom en er rusten geen lease- of huurconstructies op de inventaris, behoudens het hotellinnen. Onlangs is er flink geïnvesteerd in een nieuw kassa en boekingssysteem, toegangssysteem middels pasjes en zijn alle kamers voorzien van een airco.
Het hotel telt 10 ruime hotelkamers met in totaal 17 bedden. 

De vele vaste clientèle zijn zeer gemêleerd van jong tot oud en van zakelijk tot de lokale inwoners. Ook toeristen behoren tot de grote groep gasten. Hotelbezetting op doordeweekse dagen telt voornamelijk vaste zakelijke gasten terwijl in het weekend de toeristen het hotel bezetten. Diverse verenigingen weten de weg naar dit bedrijf te vinden en zorgen voor veel vaste gasten.

De huidige bedrijfsvoering wordt uitgevoerd met het ondernemerspaar en diverse personeelsleden en om gezondheidsredenen wordt deze zaak met pijn in het hart aangeboden. Voor de nieuwe ondernemer(s) is dit bedrijf een prachtlocatie om over te nemen waarmee uitstekende rendementen behaald kunnen worden.

Op het bedrijf rusten enkele personeelsverplichtingen voornamelijk voor bepaalde tijd. Geen leveranciers- of brouwerijverplichtingen.

Overname prijs voor het geheel; bedrijf incl. vastgoed 
Vraagprijs € 1.100.000,- k.k.
Nader onder te verdelen verdeling vastgoed en exploitatie.
Omzet op aanvraag. 
Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u zich wenden tot ons kantoor. Bezichtigingen uitsluitend na afspraak!

MPB BV makelaars vraagt u deze brochure en het aangeboden bedrijf met uiterste discretie te behandelen! 
Alle correspondentie verloopt uitsluitend via ons kantoor  dhr. Richard Deenen of dhr. Chi Ho
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 799.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1910 Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 1675 m² Perceeloppervlakte 1975 m² Diversen Locatie toelichting direct tegenover het treinstation in Boxmeer gelegen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Noord-Brabant
Ter overname
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 300.000,-
Sector
Hotelsector
Type
Hotel (-café-restaurant)
Terras
Ja
Horecaruimte
355 m²
Huidige aantal zitplaatsen
50
Niet horecaruimte
204 m²
Aantal hotelkamers
10
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring