Mijn favorieten

Ons kantoor

Maas en Peel Makelaardij en Taxaties: al ruim 25 jaar een begrip in de regio! 


Sinds 2011 is Richard Deenen eigenaar van Maas en Peel Makelaardij en Taxaties. “Al op jonge leeftijd kreeg ik door dat de omgang met mensen me erg boeide en dat ik daar in mijn werk iets mee wilde doen. Na eerst een aantal jaar samen met mijn vrouw Gertie een eigen café te hebben gehad, besloot ik in 2002 de overstap te maken naar de makelaardij. Eigenlijk hebben we door de jaren heen maar één doel gehad: mensen tevreden maken.”
 

Bewust kleinschalig


Maas en Peel Makelaardij en Taxaties is een betrouwbare partner voor klanten binnen de gemeentes Horst aan de Maas, Venray, Venlo, Bergen en Peel en Maas. Door bewust kleinschalig te blijven opereren, kennen we onze zaken en klanten door en door en kunnen we ook jou de perfecte service bieden.


Optimale service met een gezonde dosis humor


Wij taxeren en bemiddelen bij de aan- en verkoop van jouw woning of grond. Daarnaast adviseren wij bij nieuwbouwprojecten en bestemmingswijzigingen van gronden. Wij staan met onze ruime ervaring garant voor een optimale service en begeleiding. Met een gezonde dosis humor als rode draad staan wij graag voor je klaar.

Wij verkopen niet alleen een huis; wij verkopen een thuis.