Mijn favorieten

Referenties

Tevreden klanten, dat is voor ons het allerbelangrijkst! We delen graag de verhalen van hoe onze klanten onze service hebben ervaren. Wij staan graag voor je klaar om ook jou met deze legendarische service kennis te laten maken. 

Lees hier hoe jouw voorgangers de samenwerking hebben ervaren!


“Via borden her en der in de voortuinen kwam ik met Maas en Peel Makelaardij in contact. Vanaf het eerste contact had ik een goed gevoel over het verdere verloop ook al omdat alles volgens plannen en afspraak verliep. Ik laat het niet na, mochten mensen er om vragen om Maas en Peel Makelaardij aan te bevelen.
Frans Josten – Stuksbeemden 72, Horst

“Door de positieve verhalen uit onze omgeving en uit het dorp kwamen we terecht bij Maas en Peel Makelaardij. Het kopen en verkopen van een woning zijn grote gebeurtenissen in je leven. Maas en Peel heeft ons hier uitstekend mee geholpen! Heldere communicatie en altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden. In korte tijd was ons huis verkocht en hadden we een ander huis gekocht. Door snel contact en een goed gevoel bij de makelaar verliep dit heel soepel. Wij zouden Maas en Peel dan ook graag aanbevelen om hun:
-    Heldere communicatie
-    Altijd bereikbaar zijn
-    Vertrouwen/goed gevoel”


Geert en Linda Joosten – Sef van Megenlaan 10, Broekhuizen

“Via via hoorden wij over Maas en Peel Makelaardij. Het contact met Maas en Peel hebben we altijd prettig en professioneel ervaren. De goede begeleiding, duidelijke communicatie en vlotte afwikkeling, kortom: de samenwerking is ons enorm goed bevallen. We zouden Maas en Peel dan ook zeker aanbevelen. Ze bieden een goede service voor een goede prijs. Daarnaast denken ze met je mee en staan ze altijd klaar om je vragen te beantwoorden.”

Familie Peeters – Broekhuizerweg 18, Swolgen

“Nadat ik in 2007 al eens met behulp van Maas en Peel Makelaardij mijn woning had verkocht, koos ik deze keer weer voor hun diensten. Het contact met het team van Maas en Peel vond ik zeer prettig en behulpzaam. Gedurende het verkoopproject hebben ze ons behulpzaam en zorgvuldig begeleid met altijd uitstekende communicatie. Ik zal Maas en Peel altijd aanprijzen: hun aanpak en begeleiding naar de verkoop toe is enorm fijn en ze laten meteen weten wanneer er geïnteresseerden zijn.”

Richard Francken – Gasthuisstraat 7, Horst

“Toen we op zoek waren naar een nieuwe woning, kwamen we via lokale contacten en via www.funda.nl op de website van Maas en Peel terecht. Ook de herkenbare borden van Maas en Peel in de tuinen van mogelijke nieuwe woningen leidden ons naar de website. De communicatie tussen het team van Maas en Peel en ons was prettig en bij vragen of onduidelijkheden kregen we een snelle terugkoppeling. Wij hebben het verkooptraject van onze woning enorm positief ervaren. We kregen goede adviezen en tips. Bij bezichtigingen werd telkens de tijd genomen voor een evaluatie en terugkoppeling binnen zeer korte termijn. Zowel bij de aan- als verkoop van onze woning hebben we zeer goede ervaringen met Maas en Peel. Snelle, correcte en persoonlijke communicatie!”

Mark Weijs en Tonita Derkx – Horsterdijk 15, Lottum

“Via een kennis van ons kwamen wij in contact met Maas en Peel makelaardij. Onze kennis had zelf jarenlang in het vak meegedraaid en beval ons Maas en Peel aan. Het contact gedurende het verkooptraject was fijn, vriendelijk en formeel. Daarnaast was er ruimte voor wat meer informele gesprekken, wat het hele traject een stuk gemoedelijker maakte. Een huis verkopen is toch altijd spannend. Het verkooptraject is ons enorm goed bevallen. We werden goed op de hoogte gehouden wanneer er een bezichtiging gepland was en na de bezichtiging lieten ze weten hoe hun eerste indruk was. De omgang met Maas en Peel was fijn, kwamen altijd hun afspraken na en lieten altijd weten hoe de zaken ervoor stonden. Aanrader dus!” 

Ike Weijs en Yvonne Kristal – Nieuwstraat 18, Horst

“Wij kwamen met Maas en Peel Makelaardij in contact doordat we een woning gingen bezichtigen die via Maas en Peel te koop stond. Vervolgens hebben we Maas en Peel gevraagd om onze eigen woning te verkopen, zodat de lijntjes kort bleven en er snel actie ondernomen kon worden. Het contact met het team verliep altijd soepel. De reacties waren snel en kort maar krachtig. Het verkooptraject beviel ons erg goed. We werden goed op de hoogte gehouden en na twee dagen en zes bezichtigingen was onze woning al verkocht! Wij bevelen Maas en Peel dan ook zeker aan. Het is een gemoedelijke makelaardij die weet waar ze mee bezig is. Alles wordt direct opgelost en ze staan altijd voor de klanten klaar. Top!!”

Patrick Poels en Aniek Philipsen – Swolgenseweg 15, Broekhuizenvorst