Mijn favorieten

Bedrijfsaanbod

Jarenlange ervaring

Wij zetten onze jarenlange ervaring als horecaexploitanten met veel plezier in als bedrijfsmakelaars. Wij bieden je niet alleen een breed aanbod in cafetaria’s, snackbars en broodjeszaken, maar ook exclusievere restaurants en hotels. Naast onze specialisatie in horecapanden hebben wij een ruim aanbod in kantoor- en winkelruimtes. Wij bemiddelen en adviseren tussen vastgoedeigenaren en exploitanten. Wij zoeken daarnaast kandidaat-kopers of -huurders en overnamekandidaten voor het overnemen van een lopend bedrijf.Groot netwerk in zuidoost Nederland 

Ons netwerk is gespreid in heel zuidoost Nederland zodat jouw pand altijd bij de juiste mensen terecht komt. Naast het adverteren op diverse websites en uiteraard onze eigen websites maken we ook gebruik van ons grote netwerk en onze belangrijke partners in de regio. Denk daarbij aan groothandels, banken en verzekeraars.

Persoonlijk contact en vertrouwen

In ons werk als bedrijfsmakelaars vinden wij persoonlijk contact ontzettend belangrijk. Vastgoedeigenaren en andere cliënten geven ons het vertrouwen om hun zakelijk vastgoed te verhuren of te verkopen. Wij kunnen ons voorstellen dat je je pand wil verkopen zonder dat de hele buurt ervan op de hoogte is. Met gepaste discretie zorgen wij ervoor dat jouw pand bij de relevante mensen terecht komt.

 

Maak kennis met onze bedrijfsmakelaars

In een vorig leven als echte kastelein van café ’t Dörp te Broekhuizenvorst heeft Richard zich ontpopt als de perfecte partner voor de bedrijfsmakelaardij. Het makelen zit hem in het bloed. Begonnen als woningmakelaar en erkend taxateur, timmert Richard nu hard aan de weg om de bedrijven in de regio van dienst te zijn bij de verkoop of verhuur van hun bedrijf of zakelijk vastgoed. 

Chi Ho is een echte horecaman die zijn sporen heeft verdiend in restaurants, cafetaria’s en lunchrooms. Chi is bekend met de horecawereld en weet wat er speelt in de markt. Met zijn ruime freelance-ervaring in de horecamakelaardij, is Chi sinds 2017 partner bij Maas en Peel Bedrijfsmakelaardij. Naast bemiddeling is ook advisering een belangrijk onderdeel van zijn werkzaamheden. 

Wil jij geheel vrijblijvend de mogelijkheden bespreken op gebied van bedrijfsmakelaardij? Neem gerust contact op met Richard of Chi óf bekijk hier ons bedrijfsaanbod.