Mijn favorieten

Onze medewerkers

Maas en Peel Makelaardij en Taxaties

Richard Deenen
Makelaar / Taxateur
Richard Deenen
Even voorstellen… Ik ben Richard Deenen. Ik ben geboren en getogen in Broekhuizenvorst en woon sinds een aantal jaar in Broekhuizen samen met mijn vrouw Gertie. Wij wonen met veel plezier op de Geneberg 10, een prachtig pand waar ook ons kantoor is gevestigd.

Het werken met mensen geeft mij enorm veel energie en voldoening en juist daarom ben ik makelaar geworden. Sinds 2002 ben ik werkzaam bij Maas en Peel Makelaardij en in 2011 heb ik het bedrijf overgenomen.

De woningmarkt is een werkveld waar je veel contact hebt met mensen en precies dat trekt me zo aan. Met veel plezier werk ik bij Maas en Peel Makelaardij en met inmiddels nog drie andere collega’s hebben we een goed én gezellig team, allen goed op elkaar ingespeeld.

Ik haal ontzettend veel voldoening uit mijn werk wanneer we woningen mogen aankopen en verkopen en met name de verhalen die mensen ons vertellen geven mij veel energie!
Bart Kleeven
Makelaar / Taxateur
Bart Kleeven
Ik ben Bart Kleeven, geboren en getogen in Lottum en woon momenteel in Broekhuizen samen met mijn vriendin Josien. Sinds oktober 2016 werk ik bij Maas en Peel als makelaar. Destijds ben ik direct begonnen met mijn opleiding tot makelaar en taxateur: begin 2020 hoop ik mijn diploma te behalen.

Geen dag is hetzelfde; zelfs geen gesprek is hetzelfde. Juist dat maakt het vak van makelaar zo mooi: je leert iedere dag nieuwe mensen kennen. Het vinden van een geschikte woning of het verkopen van een woning -zodat zij een volgende stap kunnen zetten- dat maakt ons werk zo bijzonder.

De sfeer bij Maas en Peel is gemoedelijk en niets is te gek, maar voorop staat dat we er altijd alles aan doen om de klant tevreden te maken en te houden.
Gertie Deenen
Office manager
Gertie Deenen
Mijn naam is Gertie Deenen-Heinemans, ik ben opgegroeid in Broekhuizenvorst en woon nu in Broekhuizen samen met mijn man Richard.

Toen Richard in 2011 Maas en Peel Makelaardij overnam, ben ik vrij snel mee gaan werken in het bedrijf. Na verloop van tijd heeft dit zich ontpopt tot een fulltimebaan bij dit leuke makelaarskantoor. In 2017 zijn we verhuisd naar het pand van de voormalige supermarkt in Broekhuizen waar we nu, naast onze woning, een prachtig kantoor hebben.

Maas en Peel is een familiebedrijf waar een amicale en ongedwongen sfeer heerst. Wij vinden het erg belangrijk om prettig, snel en correct contact met onze klanten te onderhouden zodat deze graag in zee gaan met ons. Het geeft een goed gevoel als we iemand naar alle tevredenheid hebben kunnen helpen, op wat voor manier dan ook. Mensen mogen altijd bij ons binnenlopen voor informatie of een praatje.

Iedereen is altijd welkom!
Karlijn Weijs
Office manager
Karlijn Weijs
Ik ben Karlijn Weijs en woon in Horst, samen met mijn vriend Daan en onze kinderen Catoo en Fer. In 2015 ben ik mijn werk in het basisonderwijs gaan combineren met het werken bij Maas en Peel. Een uitdagende combinatie met hetzelfde doel: werken met mensen (zowel volwassenen als kinderen). Naast het thuis zijn voor de kinderen doe ik dit werk als officemanager met veel plezier.

Ik vind het erg prettig om in een familiebedrijf als Maas en Peel Makelaardij te werken. We hebben een fijne, ongedwongen sfeer op kantoor en er is altijd tijd voor een praatje. Een werkdag geeft mij voldoening wanneer ik alles uit mijn dag heb kunnen halen en de klanten die ik heb gesproken tevreden zijn.