Mijn favorieten

Taxatie

Er zijn verschillende redenen om uw woning te laten taxeren. Om bijvoorbeeld een hypotheek aan te gaan heeft u vaak een taxatierapport nodig. Of wellicht wilt u de waarde van de woning weten in verband met verkoop, echtscheiding of erfenis.
Bij het taxeren van een woning komt veel kijken. De waarde van de woning wordt door een groot aantal factoren bepaald, zoals de actuele marktsituatie, de bouwkundige constructie, de staat van onderhoud, het materiaalgebruik, de indeling, voorzieningen, vloer- en grondoppervlak, de ligging en directe omgeving, het bestemmingsplan en de eventuele aanwezigheid van bodemverontreiniging of asbest.
Wij voldoen aan de strenge opleidings- bijscholings- en ervaringseisen. U kunt dus altijd rekenen op een deskundig advies. De taxatiewaarde en andere voor u belangrijke informatie leggen wij vast in een duidelijk en leesbaar taxatierapport. U krijgt hiermee een document in handen dat is opgesteld door een gecertificeerd makelaar/taxateur.
Als u voor Maas en Peel Makelaardij en Taxaties kiest, kiest u dus voor optimale kwaliteit en zekerheid.
Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met Richard Deenen 077-3985757, of vul het formulier in en wij nemen contact met u op.